Van egy
hasznos tipped?

Láthatatlan fogszabályozás felnőtteknek

A helyes fogállás fontos az egészséges fogak megőrzéséhez, ám kevesen születnek szabályos fogsorral. A láthatatlan fogszabályozás diszkréten segít helyrehozni a szabálytalanságokat, problémákat.

Keret Láthatatlan fogszabályozás felnőtteknek

Régebben csak a gyermekek számára javasolták a fogszabályozást, maximum tizennégy éves korig. A fogászati technológia fejlődésével és a pontosabb fogorvosi ismeretek segítségével ez fokozatosan kitolódott, és ma már a felnőtt fogszabályozás sem ritka, sőt: lassan több a felnőtt páciens a fogorvosi rendelőkben, mint a gyermek.

Persze, ehhez az is hozzájárult, hogy a szép, egészséges fogsorra vágyóknak ne egy ormótlan, szürke fémszerkezetet kelljen viselniük, ami az egész fogfelszínt letakarja és elcsúfítja a mosolyukat. Ma már létezik többféle megoldás, amelyek között az egészen diszkrét, vékony fogszabályozótól az átlátszó kivitelen át egészen az észrevétlen, a fogak belső felén elhelyezkedő láthatatlan fogszabályozásig minden megtalálható.

Van pár foglalkozás, amelyben rendkívül fontos a jó megjelenés, és ebbe bizony beletartozik a szabályos, hibátlan mosoly is. Pl. egy színész, műsorvezető, énekes, üzletkötő számára nagy áldás a láthatatlan fogszabályozás.

Weboldal címe: www.bazilikaeurodental.net/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI FOGÁSZAT, FOGORVOS TIPPEK

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Az egészség trendi!

A szuperfúd-forradalom még mindig eszeveszetten tombol. Az áfonya még oké, de manapság már olyan kajákról áradoznak az egészségguruk, melyek létezéséről még ükapáink sem hallottak! – na jó, egészen eddig mi sem, ugyebár.

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Sok egymásnak ellentmondó tanulmányt és cikket kell végigolvasnia annak, akit az elektromos cigaretta hatása érdekel. Mi az igazság? Összeszedtük a fontosabb pro és kontra véleményeket!

Így lettem „infraszauna-függő”

Így lettem „infraszauna-függő”

A szaunával csak nemrég ismerkedtem meg, de miután kipróbáltam, tudtam, hogy otthonra is muszáj beszereznem egy infraszauna kabint. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez életem egyik legjobb döntése lesz.