Van egy
hasznos tipped?

Láthatatlan fogszabályozás felnőtteknek

A helyes fogállás fontos az egészséges fogak megőrzéséhez, ám kevesen születnek szabályos fogsorral. A láthatatlan fogszabályozás diszkréten segít helyrehozni a szabálytalanságokat, problémákat.

Keret Láthatatlan fogszabályozás felnőtteknek

Régebben csak a gyermekek számára javasolták a fogszabályozást, maximum tizennégy éves korig. A fogászati technológia fejlődésével és a pontosabb fogorvosi ismeretek segítségével ez fokozatosan kitolódott, és ma már a felnőtt fogszabályozás sem ritka, sőt: lassan több a felnőtt páciens a fogorvosi rendelőkben, mint a gyermek.

Persze, ehhez az is hozzájárult, hogy a szép, egészséges fogsorra vágyóknak ne egy ormótlan, szürke fémszerkezetet kelljen viselniük, ami az egész fogfelszínt letakarja és elcsúfítja a mosolyukat. Ma már létezik többféle megoldás, amelyek között az egészen diszkrét, vékony fogszabályozótól az átlátszó kivitelen át egészen az észrevétlen, a fogak belső felén elhelyezkedő láthatatlan fogszabályozásig minden megtalálható.

Van pár foglalkozás, amelyben rendkívül fontos a jó megjelenés, és ebbe bizony beletartozik a szabályos, hibátlan mosoly is. Pl. egy színész, műsorvezető, énekes, üzletkötő számára nagy áldás a láthatatlan fogszabályozás.

Weboldal címe: www.bazilikaeurodental.net/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI FOGÁSZAT, FOGORVOS TIPPEK

Digitális röntgen a fogászatban

Digitális röntgen a fogászatban

A röntgennel mélyrehatóan és pontosan megállapítható a fogak állapota, így a beavatkozást csak ott szükséges elvégezni, ahol valóban szükség van rá. Lássuk, hogy is működik a modern, digitális fogászati CT , illetve röntgen!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

A térdfájdalom mellett gyakori a csípőfájdalom időskori megjelenése is. Ez tünete lehet a csípőízület kopásának, sérülésének vagy combfejelhalásnak, mely esetén csípőprotézis beültetése szükséges.

Algákkal teljes az élet

Algákkal teljes az élet

Az emberek ősidők óta fogyasztanak algákat a betegségek megelőzésének és a hatékony egészségmegőrzés céljából. A 2000-es években a természetgyógyászat újra felfedezte, és alga kapszula formába sűrítette az ősi tudást.

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”