Van egy
hasznos tipped?

Fogfehérítés, fogpótlás felsőfokon

A fogpótlás, de még a fogfehérítés is olyan fogorvosi beavatkozás, melyet csak a legjobb szakemberre érdemes bízni. Ne verjük hát fogunkhoz a garast ilyenkor!

Keret Fogfehérítés, fogpótlás felsőfokon

Professzionális fogpótlással újra tökéletessé tudja varázsolni mosolyát! A fogpótlásra persze nem csak azért van feltétlenül szükség, mert esztétikai problémát okoz egy-egy letöredezett, kiesett fog, hanem azért is, mert a foghiányos fogsor nem tölti be megfelelően szerepét rágás során. A hiányos fogsor ápolatlanságot sugall, és nagyon öregít, így ha valakinek az az álma, hogy éveket fiatalodjon, és megjelenését valóban kifogástalanná tegye, biztosan a fogorvosnál érdemes kezdenie a változások sorát. A korona, a híd a teljes fogat eltakarja, a héjkerámia fogpótlás csak a hiányos, töredezett részeket teszi teljessé, az inlay/onlay fogpótlás leginkább egy nagyobb méretű tömésre hasonlít, ami a hiányzó fogszövetet pótolja. A kivehető fogpótlás lényege, hogy éjszakára bent maradhat a fogsor, de étkezések után, a tisztítás idejére eltávolítható.    

Sokat kávézik, dohányzik, és emiatt már nem ragyog úgy a mosolya, ahogyan szeretné? Ne nyugodjon bele fogai sárgás színébe, barnás elszíneződésébe! A professzionális fogfehérítés jó megoldás lehet! Mi a különbség az otthoni és a rendelői fogfehérítés között? Érdemes tisztáznunk: az otthoni fogfehérítés alatt nem a különböző, neten rendelhető, agyonreklámozott, de bizonytalan összetételű vegyi fehérítő anyagot értjük, hanem azt a fogorvosi technikát, melynek során a páciens egy fogász szakorvostól kapja meg a maximálisan biztonságos, egészségre nem káros, 2-3 fokozatot világosító fogfehérítő anyagot, melyet otthon használhat fel. Érdemes tudni, hogy a rendelői fogfehérítés az otthoni fogfehérítéssel szemben akár 7-8 árnyalatot is világosíthat a páciens fogszínén, mert ennek során jóval erősebb koncentrációjú fogfehérítőt használ a fogorvos. A legtökéletesebb megoldás a szép mosoly visszaszerzésére tehát biztosan a rendelői fogfehérítés!    

Weboldal címe: www.apollonia.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI FOGÁSZAT, FOGORVOS TIPPEK

Digitális röntgen a fogászatban

Digitális röntgen a fogászatban

A röntgennel mélyrehatóan és pontosan megállapítható a fogak állapota, így a beavatkozást csak ott szükséges elvégezni, ahol valóban szükség van rá. Lássuk, hogy is működik a modern, digitális fogászati CT , illetve röntgen!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

A térdfájdalom mellett gyakori a csípőfájdalom időskori megjelenése is. Ez tünete lehet a csípőízület kopásának, sérülésének vagy combfejelhalásnak, mely esetén csípőprotézis beültetése szükséges.

Algákkal teljes az élet

Algákkal teljes az élet

Az emberek ősidők óta fogyasztanak algákat a betegségek megelőzésének és a hatékony egészségmegőrzés céljából. A 2000-es években a természetgyógyászat újra felfedezte, és alga kapszula formába sűrítette az ősi tudást.

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”