Van egy
hasznos tipped?

Fehér fogak olcsón, matricával

Jó ideje tervezem már, hogy rendbe hozatom a fogaim, de nem igazán szeretem a rendelőket, és az ottani kezelésre nem is igazán lenne pénzem. Így került képbe az olcsóbb, otthoni fogfehérítés.

Keret Fehér fogak olcsón, matricával

Néhány éve Németországban jártam cserediákként, az ottani lakótársam fehérítette a fogait otthon. Kicsit furcsa volt, előtte nem láttam még ilyet, viszont elég hatásosnak tűnt. A fogaim akkor sem voltak már hófehérek, de sárgák sem. Nem éreztem szükségét, hogy kipróbáljam, és kicsit tartottam is attól, hogy nem tesz jót a fogaknak.

Azóta elkezdtem rendszeresen kávézni, és sajnos a dohányzásra is rászoktam. Meg is látszik a fogaim színén. Hónapokon keresztül fontolgattam, hogy elmegyek egy lézeres fehérítésre. El is kezdtem rá gyűjteni, de mindig közbe jött valami váratlan kiadás, és igazság szerint nem szívesen ültem volna be a fogorvosi székbe sem. Nyár végén aztán megelégeltem a dolgot, és hirtelen felindulásból rendeltem egy otthon használható fogfehérítő készletet kevesebb mint 10000 forintért.

Hogyan működik?

A csomagban egy kéthetes kezelésre elég matrica volt. A felhelyezést már láttam korábban, elsőre megcsinálni azért mégsem volt annyira egyszerű. A harmadik napon aztán már gond nélkül ment. De visszatérve az első napra. Este, munka után tettem fel a matricát, alulra és felülre is. Bíztam benne, hogy amint leveszem, már azonnal látni fogom a változást. Na, ez nem így volt, de végül mégsem kellett csalódnom.

Napi fél órán át kellett fennhagyni a matricákat, én általában esténként ragasztottam fel. Az első hét után már egyértelmű volt a változás, ekkor kezdtem el bizakodni. Mire letelt a második hét is, látványosan fehérebbek lettek a fogaim. A fogaim nem lettek érzékenyek a hidegre vagy a melegre, és szerencsére az ínyemet sem irritálta a fehérítő.

Körülbelül két hónapja fejeztem be a kezelést, és a hatás azóta is tart. Visszavettem a kávéból, és ritkábban is gyújtok rá, hogy még tovább tartson, de várhatóan 8-10 hónapig megmarad a fehérség.

Weboldal címe: www.otthonifogfeherites.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI FOGÁSZAT, FOGORVOS TIPPEK

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Az egészség trendi!

A szuperfúd-forradalom még mindig eszeveszetten tombol. Az áfonya még oké, de manapság már olyan kajákról áradoznak az egészségguruk, melyek létezéséről még ükapáink sem hallottak! – na jó, egészen eddig mi sem, ugyebár.

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Sok egymásnak ellentmondó tanulmányt és cikket kell végigolvasnia annak, akit az elektromos cigaretta hatása érdekel. Mi az igazság? Összeszedtük a fontosabb pro és kontra véleményeket!

Így lettem „infraszauna-függő”

Így lettem „infraszauna-függő”

A szaunával csak nemrég ismerkedtem meg, de miután kipróbáltam, tudtam, hogy otthonra is muszáj beszereznem egy infraszauna kabint. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez életem egyik legjobb döntése lesz.